fredag 20. april 2007

Fin genser

Andre har fin strikkagenser fra mamman sin. Med kengurulommer!

ØYA

Foto jeg tok på Øya 04 av Turboneger.

torsdag 19. april 2007

VGS oppg.

Hadde lyst til å legge ut noe av det jeg gjorde på videregående.
Åpen Skole plakat konkurranse som jeg vant:) Det var moro:)
Dette bildet (det under er et utsnitt) kom til fylkesmønstringen i UKM. Parodi på Carlos og kongefamilien, bare med min familie.

Var bla. utstilt på en utstilling i Italia som klassen min og en italiensk klasse hadde, i forbindelse med et utvekslingsprosjekt.
Bildet av Marilyn Monroe er satt sammen av 1cmx1cm brede papirbrikker som er malt i ulike valører av gråtoneskalaen. Tok en uke å sette sammen.

Erlend Øye

Dette bildet skal jeg skrive ut fra rasterbator i 10x5 a4-ark på det nye rommet på haugen. Det blir så fint. Vær forberedt på å bli bedt på Erlend Øye-kostyme fest. Gleder meg allerede.

Cafeansikter

Tenkte jeg skulle legge ut noen skisser jeg tegnet på Apoteket cafe i fjor høst. Jeg vet ikke helt hvorfor noen av bildene ikke ble rotert, men da får dere tøyd hodet litt!





Snart helg!

Fæncy fanzine

Har laget fanzine. Egne begrensinger; bare bruke "stjålne" materialer jeg hadde tatt med meg fra butikker/cafeer ol. innen én time.


















Single Engine

To uker før påske hadde vi i oppgave på skolen å lage et komplett cd-cover for den eksperimentelle jazzmusikeren Håkon Kornstad. Han er selv designer og musiker, og gir i disse dager ut sin første soloplate, Single Engine.







Plakat inni, knasj gul på baksiden med noe tekst. Cd-plata er eksploderende gul med noe tekst.